Veľká súťaž REFORM: 111 rokov = 111 darčekov

Vážení priatelia strojov REFORM,

Vďaka Vám môžeme oslavovať 111 firemné jubileum, čo nás teší, a budeme sa radovať s Vami.

Zdieľajte s nami vaše najkrajšie momenty s REFORMOM a vyhrajte vo veľkej súťaži REFORM jednu zo 111 cien!

Ceny: Môžete vyhrať 100 darčekových poukazov do nášho fanshopu, 10 VIP balíčkov (voucher  a tovar a jednu zvláštnu hlavnú cenu: jeden šťastný účastník si môže zapožičať jeden z nových strojov REFORM na 111 dní: METRAC H 75, MULI T 8 X s PrimAlpin, alebo BOKI HY 1252. Čo je na tom to najlepšie? Ty sa rozhodneš, ktorý z troch strojov chceš vyskúšať a to dokonca vo tvojej obľúbenej farbe!

 

 

Víťazi:

Každý týždeň losujeme 11 víťazov, ktorých zverejníme na našich webových stránkach vrátane výhry - http://​​reform.at/Gewinner-111.

Pravidelne preto sledujte naše  stránky, či  ste vyhrali!

E-mailom Vám potom bude poslaný Váš Voucher vrátane kódu pre nákup na Fanshope REFORM, a Vašu výhru si môžete zostaviť sami.

Odovzdanie hlavnej výhry prebehne na konci celej hry v máji, bude dohodnuté odovzdanie podľa Vašich požiadaviek. Odkaz k výherným príspevkom:

Účastníci súťaže:

Nahrajte na našu webovú stránku svoje najkrajšie momenty s REFORMOM. Môže to byť video, fotografie, príbeh, alebo kresba a už týmto krokom sa zúčastňujete súťaže.

Už teraz netrpezlivo čakáme na Vaše kreatívne príspevky!

Svoje príspevky vkladajte priamo na stránky REFORMU: https://www.reform.at/news/gewinnspiel-111, kde nájdete formulár, ktorého vyplnením sa zaradíte do súťaže.

Chcete nám poslať video:?

Zašlite nám ho spolu so svojimi údajmi v maximálnej veľkosti 70 MB na E-mail:  gewinnspiel-111@reform.at.

Zaslaním videa udeľujete súhlas so zverejnením.

Prajeme veľa šťastia!