Náš príbeh budovania nových začiatkov

Tvorba firemného zázemia je produktom poctivej práce a vytrvalosti. Aj my, v TopKarMoto SK, sme sa postupnými krokmi dostali k tomu zastávať skutočné hodnoty, a plniť ciele, v ktoré veríme. Naša cesta nebola ľahká.

Niekoľko rokov dozadu sa firma venovala prioritne poľnohospodárskej a komunálnej technike Reform v malej obci Zemianska Olča. Myšlienka expandovať nás priviedla k tomu, že tieto priestory nám už stačiť nebudú. Začali sme hľadať reprezentatívne sídlo.

Rozhodovali sme sa medzi mnohými priestormi v krajskom meste Trnava. Budova na Bulharskej bola nakoniec ideálna voľba, pretože svojou polohou je vzdialená necelú minútu od výjazdu na diaľnicu. Prevzali sme vtedy prázdnu halu, kde sa v minulosti rekonštruovali americkí veteráni. Tomu hovoríme náhoda!

Stavebnú časť vykonal nájomca a zariaďovanie sme vzali do vlastných rúk. Budova disponuje plochou 250m2, z ktorej sme z časti spravili hlavnú administratívu. Ďalší  priestor sme využili na skladovanie a servis. Našim zamestnancom sme tak poskytli vybavenie pre každodennú prácu spolu so sociálnymi zariadeniami, šatňou a dielňu pre servisných mechanikov.

To, že sme sa stali výhradným zástupcom nemeckej firmy Kässbohrer nás opäť donútilo skloniť hlavy dokopy a rozšíriť svoje pôsobenie. Koncom roku 2019 sme prevzali kompletne zrekonštruovanú servisnú halu, ktorá sa nachádza priamo vedľa našej hlavnej budovy.

750m2 plochy sme využili hlavne na servis – v hale je možné odstaviť naraz až 7 mohutných strojov, čo znamená možnosť poskytnúť servis aj priamo u nás. Veľkým plusom bolo vytvorenie hlavného skladu náhradných dielov, pomocného materiálu, olejov a mazív. To nám dovolí efektívnejšie distribuovanie objednávok priamo k našim zákazníkom. V hale sa nachádza taktiež kompletné sociálne vybavenie, šatne a priestory pre zamestnancov.

Hala je pripravená k využitiu. Momentálne nás čaká jej zariaďovanie - regálové systémy, kúpa vysokozdvižného vozíka, či premiestňovanie náradia. Veríme, že našim zákazníkom môžeme čoskoro poskytnúť ešte kvalitnejšie služby v predaji a servise špičkovej techniky. Ste u nás kedykoľvek vítaní.

 

Začínali sme v prázdnej hale

 

Sadrokartón hotový

 

Plánujeme návrh vstupných priestorov

 

A máme vymaľované!

 

Takto sme si označili prevádzku

 

Vítame vás na našej recepcii

 

V kancelárii sme sa už zabývali

 

Zasadacia miestnosť pre firemné mítingy

 

Sklad sa nám pomaly plní náhradnými dielmi

 

Tu si vytvoríme budúcu servisnú halu

 

Servisná hala pred dokončením

 

Finálny pohľad na zrekonštruovanú halu